Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for alle bestillinger og køb på Østjysk Tandlægeforenings hjemmeside www.oetf.dk.

Østjysk Tandlægeforening, cvr.nr. 41 77 35 10, ejer og driver www.oetf.dk.Vi kalder herefter www.oetf.dk for ”hjemmesiden”Østjysk Tandlægeforening kan kontaktes på telefon +45 86 18 57 22 eller E-mail formanden(at)oetf.dkØstjysk Tandlægeforening er udbyder af kurser, arrangementer og øvrige tjenesteydelser på hjemmesiden.

 

TILMELDINGSFRISTER
Tilmeldingsfristen indikerer, at Østjysk Tandlægeforening på det angivne tidspunkt træffer en beslutning om at afholde kurset eller ej. Det er derfor vigtigt, at vi har så mange tilmeldinger som muligt før den dato, så vi kan vurdere, om der er interesse for kurset. Tilmeldingsfristen er ingen garanti for, at der stadig er ledige pladser på et kursus den pågældende dato. I mange tilfælde, kan du dog stadig tilmelde dig - både op til - og efter fristen.

 

ONLINE KØB
Når du finder et kursus/arrangement, du gerne vil tilmelde dig, skal du klikke på ”Tilmeld”, og vælge betalings metode (dankort eller bankoverførsel.). Det er muligt at tilføje yderligere personer til sin tilmelding, ved at klikke på tilføj gæst, og indtaste oplysninger på denne. Man er først endeligt tilmeldt, når Østjysk Tandlægeforening har registreret betaling for deltager + evt. gæster.Overtegning /

 

Aflysning
Østjysk Tandlægeforening tager forbehold for, at kurser og arrangementer kan være overtegnede. Det vil fremgå af hjemmesiden, og du vil sædvanligvis kunne komme på venteliste.
Østjysk Tandlægeforening forbeholder sig ret til at aflyse eller udskyde kurser.

 

Når du vil afslutte og betale – ”Gå til kassen”
Du kan afslutte købet, når du er i din ”indkøbskurv”. Klik på ”Fortsæt”.

 

Kundeoplysninger
Du skal kontrollere de viste kundeoplysninger og eventuelt supplere med flere informationer, hvis det er nødvendigt. Du får mulighed for at se din samlede bestilling - opsamling af bestilling og alle de data du har indtastet. Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker videre på ”Betaling”, og hvis du inden da forlader siden, er bestillingen ikke gennemført.

 

Betaling og bekræftelse
Klik på ”Betaling”. Vælg dankort eller bankoverførsel.Hvis du vælger dankort, bliver du sendt til den egentlige betalingsside, hvor du skal indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre for det valgte kreditkort/betalingskort og gennemføre betalingen.Østjysk Tandlægeforening anvender ePay betalingsløsning og Nets/Teller som indløser ved online betalinger.Der kan betales med Dankort og Visa/Dankort i online bestillingen.Når betalingen er godkendt vil du vende tilbage til hjemmesiden, hvor du vil få vist din kvittering. Du har nu mulighed for at printe kvitteringen eller fortsætte med at handle.Betaling vil blive trukket på din konto, når Østjysk Tandlægeforening har sikret, at du har fået plads på det eller de bestilte kurser/arrangementer.Alle dine kortoplysninger krypteres. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets/Teller.Østjysk Tandlægeforening sender dig straks en bestillingsbekræftelse per e-mail samt en efterfølgende ordrebekræftelse på den e-mail-adresse, du har opgivet under bestillingen. Du er først tilmeldt kurset, når du har modtaget ordrebekræftelsen.

 

AFMELDING FRA ET KURSUS

Tilmelding til kurser er bindende, og det er derfor ikke muligt at afmelde sig et kursus.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med evt. elektronisk / online betaling bruges en sikker krypteret metode gennem ePay. hjemmesiden kan anvende såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. Under et køb udbeder vi os en række nødvendige kunde- og deltageroplysninger. Disse informationer bruges til behandling af bestillingen. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Østjysk Tandlægeforening på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Du skal derfor selv printe eller lagre denne.


Betalingsoplysninger, du indtaster på hjemmesiden videregives kun til Nets/Teller som leverandører af betalingsløsningen, for at kunne gennemføre betalingen, og Østjysk Tandlægeforening registrerer kun oplysninger til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.

Søge felt

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder

Kreds Kalenderen

Februar 2018
M T O T F L S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4